Meteen naar de inhoud

Blog Archive

Nederland kaart en satellietbeeld

  • door

Kaart Nederland Informatie: /wp:heading wp:paragraph Nederland ligt in West-Europa.  wordt begrensd door de Noordzee, België in het noorden en Duitsland in het oosten. /wp:paragraph wp:heading {“level”:3} /wp:paragraph wp:paragraph Bekijk ook eens op corona-teller.nl /wp:paragraph wp:heading {“level”:3} Nederlandse steden: /wp:heading wp:paragraph Delfzijl, Den Helder, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Amsterdam, Appingedam, Assen, Borger, Denekamp,  Franeker, Gravenhage, Groningen,… Lees verder »Nederland kaart en satellietbeeld

Hoe groeit een kerstboom?

De meerderheid van de huishoudens heeft met kerst een prachtig versierde boom in de woonkamer staan. Maar hoe die boom gekweekt wordt en hoe lang het duurt voordat het een mooie boom is, weet lang niet iedereen. en online bestellen of thuis laten bezorgen? Kijk dan eens op: Kerstbomen worden veelal gepoot wanneer ze nog… Lees verder »Hoe groeit een kerstboom?

Hoe werken magneten?

  • door

De werking van magneten en neodymium magneten Het begon allemaal toen we gingen winkelen voor een magneet voor een demonstratie over vloeibaar kogelvrij vest. We wilden laten zien dat een magnetisch veld ervoor kan zorgen dat bepaalde vloeistoffen zich als vaste stoffen gedragen. Samen met de petrischalen en ijzervijlsel die we nodig hadden, had de… Lees verder »Hoe werken magneten?

Energieopslag en Transformatorstations Schone Energie in 2018?

  • door

Energie vanuit de natuur De CO2 uitstoot van Nederlandse huishoudens en bedrijven is de afgelopen jaren dramatisch gestegen. Een belangrijk aandeel hierbij wordt geleverd door aardgas wat verstookt wordt. Daarnaast is een aanzienlijk deel van deze uitstoot ontstaan bij het opwekken van energie. De kolencentrales lijken hun langste tijd gehad te hebben. De Nederlandse overheid… Lees verder »Energieopslag en Transformatorstations Schone Energie in 2018?