Meteen naar de inhoud

Tips voor mannen om aantrekkelijker te worden voor vrouwen

  • door

Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars, deze gezegde bestaat er niet voor niks. Als man zijnde is het vaak moeilijk om vrouwen te begrijpen en dat kan voor verrassende situaties zorgen. Flirten met een vrouw lijkt dan ook al helemaal onmogelijk. Gelukkig hebben wij wat op een rijtje gezet, zodat je charmes loslaten op die ene leuke vrouw toch niet zo moeilijk is als dat het lijkt. Natuurlijk kan je ook gewoon lekker in je eigen wereldje blijven en verwachten dat de vrouw op jou afstapt (gelukkig komt dit steeds vaker voor bij enkele gelukkige mannen), maar beter kan je er alles aandoen om de aandacht van de vrouwen te trekken. Wedden dat jij straks dan bij die gelukkige mannen hoort? Geen zin in zoetsappige gesprekken? Kijk dan op , hier vind je artikelen en blogs voor echte mannen. Misschien is het zelfs wel handig om eens een erop na te slaan, zo weet je pas echt wat er in het hoofd van de vrouwen omgaat. Nieuwsgierig naar onze tips? Lees dan snel verder.

1.     Bomvol zelfvertrouwen

Vrouwen houden van mannen die zelfvertrouwen uitstralen. Kijk daarom een vrouw altijd recht in haar gezicht aan, maak een ontspannen indruk en laat je charme los op die ene leuke vrouw.

2.     Verzorgd uiterlijk

Natuurlijk hoef je niet elke dag uren voor de spiegel te staan om dat perfecte kapsel te creëren, maar vrouwen houden er wel van als mannen aandacht besteden aan hun uiterlijk. Ook qua kleding is het belangrijk dat ze zien dat je er voldoende aandacht aan hebt besteedt. Loop dus niet continue in hetzelfde shirt met vlekken, maar zorg voor schone en nette kleding. Wees maar gerust: je hoeft niet elke dag in polo of driedelig pak te lopen. Een comfortabele en nette outfit, waar jij je goed bij voelt is al voldoende.

3.     Lachen!

Vrouwen vinden het belangrijk dat een man een goede dosis humor heeft. Zelfs als je niet goed bent in moppen tappen is het al belangrijk dat je een fijne lach op je gezicht hebt. Dit zorgt voor een open uitstraling en maakt je veel toegankelijker. Zeg nou zelf: jij vindt het toch ook veel fijner als die leuke vrouw veel lacht?

4.     Probeer minder te praten en meer aandacht te besteden aan het luisteren

Als je dan eindelijk in gesprek raakt met die leuke vrouw is het belangrijk dat je goed luistert. Het is niet alleen een valkuil van mannen, maar ook van vrouwen dat we vaak veel over onszelf vertellen. Dat is gewoon iets menselijks. Toch is het belangrijk om tijdens een date (en in een gehele relatie trouwens) veel aandacht te besteden aan de vrouw. Toon interesse en stel vragen over haar verhaal. Zo win je haar al gauw voor je.

5.     Praat duidelijk en met een diepe stem

Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen zich vooral aangetrokken voelen tot mannen met een diep stemgeluid. Daarnaast is het belangrijk om zo duidelijk mogelijk te praten. Dit is niet zo gek natuurlijk, want dat geldt voor alle sociale situaties. Als je op het werk te maken hebt met iemand die heel zacht praat en liever tegen zijn schoenen praat dan in je gezicht, zal je deze minder snel serieus nemen. Dit is precies zo tijdens het daten. Hierbij geldt ook veel zelfvertrouwen!

6.     Raak haar subtiel aan

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je gelijk buiten de grenzen gaat, dit is een flinke afknapper voor vrouwen! Maar het is wel bewezen dat vrouwen mannen aantrekkelijker vinden als ze af en toe aangeraakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een schouderklopje, een hand op haar schouder of rug als je haar passeert. Ook even een hand op haar hand leggen kan ervoor zorgen dat zij doorkrijgt dat je haar meer dan leuk vindt. Door aanrakingen maakt je lichaam een flinke dosis oxytocine aan, dit is een stofje die ook wel het ‘knuffelhormoon’ wordt genoemd en zorgt voor een directe binding en vertrouwensgevoel tussen mensen.

Afknappers

Wil je dolgraag en goede indruk maken tijdens het daten. Zorg dan in elk geval dat je niet de onderstaande flaters maakt. De kans is dan erg groot dat je nooit meer wat zal horen na de eerste date.

 

  • Een slechte hygiëne: een keertje extra je tanden poetsen of een pepermuntje kan geen kwaad voor een date. Ook een douche of luchtje zijn geen overbodige luxe. Een slechte adem en vervelende lichaamsgeuren zijn een grote afknapper tijdens een eerste date.

 

  • Continue wegkijken: een vrouw aankijken tijdens een date is zeer belangrijk. Je moet het zien als een zeer belangrijk gesprek. Dan ga je ook niet even om je heen kijken als iemand aan het woord is.

 

  • Direct meer verwachten na een eerste date: dit is natuurlijk voor elke situatie anders, maar over het algemeen willen vrouwen niet te ver gaan na een eerste date. Een simpele kus op de wang (eventueel mond) of een knuffel is vaak al genoeg als afsluiting. Verwacht dan ook niet dat je gelijk uitgenodigd wordt in de slaapkamer. Bouw het rustig op om geen flater te begaan.

 

  • Een onverzorgd uiterlijk: een onverzorgde baard, fout zittende kleding en een slecht gebit zijn slechts enkele dingen uit het rijtje van afknappers voor vrouwen. Zorg ervoor dat jij een goede eerste indruk maakt door voor de eerste date iets meer aandacht aan jezelf te besteden dan anders.

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *