Meteen naar de inhoud

Sportieve voornemens Technogym

Sportieve voornemens hebben we genoeg, maar om ze ook daadwerkelijk in praktijk te brengen, dat is een tweede. Het gure winterweer nodigt niet echt uit om naar buiten te gaan en de keus voor weer een avondje lekker bankhangen is dan ook snel gemaakt. Het Italiaanse Technogym, Europees marktleider op het gebied van luxe fitnessapparatuur, biedt je de perfecte oplossing: de Forma Line brengt stijlvolle cardio fitnesstoestellen waarmee je thuis voor de buis weer helemaal strak en fit wordt. Geen overvolle zweterige fitnesszalen, maar gewoon lekker comfortabel thuis trainen wanneer het jou uitkomt!

De Technogym Forma Line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik. De professionele toestellen zijn compact, geruisloos, veilig en door het strakke design bovendien een eyecatcher voor elk interieur.
• De Spazio Forma is de eerste professioneel opklapbare loopband. Wanneer de loopband opgeklapt is, neemt deze slechts 1 m² in!
• Run Forma is een loopband met een speciaal shock absorptie systeem dat blessures voorkomt.
• Met de crosstrainer Cross Forma wordt calorieën verbranden gemakkelijk gemaakt, zonder de knieën te belasten.
• Bike Forma is een hometrainer met een innovatief en modern design. De ergonomische fiets garandeert een correcte en actieve houding en is ideaal voor aerobic training en spierversteviging van de benen en billen.
• De Recline Forma is een ligfiets speciaal ontworpen voor het verstevigen van de bovenbeenspieren zonder de rugspieren te belasten.
Alle Forma Line apparaten zijn uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate) System, waarmee op een constante hartslag getraind kan worden en afvallen en de conditie op peil houden gemakkelijk is. Met dit systeem kan er getraind worden met voorafgestelde programma’s, maar ook kunnen er profielen aangemaakt worden met eigen samengestelde programma’s. Bij elk apparaat wordt een Polar hartslagband meegeleverd.

Technogym heeft al een aantal beroemde fans. Xander de Buisonjé is bijvoorbeeld een echte Technogym fan en ook Barack Obama traint regelmatig op Technogym. Tijdens zijn verkiezingstour door Europa kwam hij in aanraking met Technogym en was zeer onder de indruk van de avangardistische apparatuur van Technogym vertelde hij aan een Duitse journalist van de krant ‘Bild’. Barack Obama trainde tijdens zijn campagne zes dagen per week iedere ochtend 45 minuten om fit te blijven en stress te verminderen.

Technogym thuisfitnesstoestellen zijn al vanaf 2.199 euro verkrijgbaar. Renteloze gespreide betalingen vanaf 99 euro per maand zijn ook mogelijk. Meer informatie vind je op:

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *