Meteen naar de inhoud

Harde koffer aanbiedingen voor je voetbal reis

  • door

Ben jij op zoek naar een ? Van harde koffers zijn er genoeg aanbiedingen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld wel 70 euro besparen op je harde koffer door even rond te kijken op internet. Zoek je een goedkope harde koffer? Kijk bij de aanbiedingen onder de koffers gemaakt van ABS. Dit zijn de goedkoopste koffers onder de harde koffers die je voor een paar tientjes hebt. Het voordeel van het materiaal ABS is dat het hard is en sterk. Omdat het relatief oud is, is het ook iets zwaarder. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en designs.

Welk materiaal koffer kopen?

Een ander relatief goedkoop materiaal is polypropyleen. Dit maakt koffers zowel sterk als licht. Het is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en diverse stijlvolle texturen. Veel harde koffers zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal is flexibel en sterk. Ze zijn bijna onbreekbaar. Deze koffers hebben vaak leuke en glamoureuze designs. Polycarbonaat is net iets duurder als polypropyleen en valt dus in de middenklasse. Toch zijn deze koffers ook wel eens in de aanbieding dus dat scheelt weer. Meestal bespaar je er een paar tientjes mee, maar dat kan soms net het verschil maken.

Aanbiedingen Curv koffers

Curv is het materiaal van het merk Samsonite dat zeer sterk, krasbestendig en resistent is. Hoewel koffers van Curv erg duur zijn (beginnend bij honderden euro’s) zijn ze ook vaak in de aanbieding. Je kunt dan ongeveer tussen de 20 en 210 euro besparen op deze prijzige koffers. Wil je een aanbieding, zoek dan niet naar aanbiedingen van koffers van tegris of aluminium. Die zijn er namelijk niet. Daarentegen zorgen deze materialen met hun ingetogen kleuren en texturen wel voor een zeer zakelijke en luxe uitstraling. Bedenk dus goed van tevoren wat voor doel jij hebt voor jouw koffer.

Tijdens in november zijn ook harde koffers in de aanbieding!

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *