Meteen naar de inhoud

Een goede klantenservice bij t mobile?

Consumenten komen in het dagelijkse leven steeds vaker in contact met de klantenservice van de bedrijven waar ze diensten of producten afnemen. Vooral bij diensten en producten die dagelijks worden gebruikt is het belangrijk dat klanten bij problemen of vragen snel en zonder al te veel problemen geholpen kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanbieder van internet, telefonie en televisie.

Klantenservice belangrijk voor consument en bedrijf

Het is uitermate vervelend wanneer een klant geen gebruik meer kan maken van de diensten waarover hij een contract of abonnement heeft afgesloten. Hij wil daarom snel en doeltreffende geholpen worden zodat alle diensten weer werken. De klantenservice is daarom een zeer belangrijk onderdeel voor een bedrijf. Ze willen immers dat hun klanten tevreden zijn en ze de diensten die ze aanbieden optimaal gebruikt kunnen worden.

Uitstekende service

Een uitstekende service wordt bijvoorbeeld geleverd door Ziggo. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten is de klantenservice via verschillende mogelijkheden te bereiken. Het webcare team van Ziggo is bereikbaar via sociale media en chat. Een snelle en makkelijke manier die vooral door de jongere generatie veel gebruikt wordt. Een berichtje via Facebook of Twitter is immers razendsnel en je kunt in een tweet van 280 tekens aardig je problemen omschrijven. De klantenservice van Ziggo antwoordt normaal binnen een uur. Ziggo zakelijk is zelfs op zon- en feestdagen te bereiken.

T mobile klantenservice: klantenservice van T-mobile

Snel en effectief klanten helpen

Wanneer je je postcode en je huisnummer even aan de medewerker doorgeeft wordt je effectief en snel geholpen. Omdat het bedrijf de consument in de meeste gevallen snel kan helpen spreekt men bij Ziggo vaak over een geweldige klantenservice.

Snelle en goede klantenservice

Bij de klantenservice werken natuurlijk ook alleen maar mensen en soms gaat het weleens mis. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een aantal maanden korting die een zakelijke klant zou moeten ontvangen. De korting werd niet gegeven maar onmiddellijk door de klantenservice rechtgezet.

Bereikbaarheid

In enkele gevallen valt het internet soms uit. Het is dan belangrijk dat de klant telefonisch de klantenservice kan bereiken en deze bijvoorbeeld de leiding op afstand kan doormeten. Zo komen ze er bijvoorbeeld snel achter of het probleem in hun netwerk ligt of binnen de muren van de consument.

Het snel oplossen van klachten is dus zeer belangrijk en op deze manier kun je dichter en sneller de oorzaak van het probleem of de storing achterhalen.

Andere aanbieders en bedrijven

Naast Ziggo zijn er natuurlijk ook andere aanbieders die overeen uitstekende klantenservice beschikken. Een van die aanbieders is T-mobile. en kun je verschillende manieren vinden om ze te contacteren.

Een andere zeer bekende aanbieder is KPN. Ook dit bedrijf beschikt over een klantenservice en probeert natuurlijk de wensen en klachten van hun klanten eveneens snel en effectief op te lossen.

Ook hier telt weer de snelheid waarop een medewerker bereikbaar is en hoe snel een klacht opgelost kan worden. Het zijn immers klanten die een snelle service en oplossing weten te waarderen en dit ook doorgeven aan bijvoorbeeld familie, vrienden of kennissen.

Het maakt eigenlijk niet veel uit in welke tak een bedrijf actief is. Het belangrijkste is een snelle en uitstekende klantenservice. Die zorgt er namelijk voor dat een bedrijf steeds meer klanten zal krijgen en behouden en vormt de sleutel tot een echte leider op welke markt dan ook!

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *