Meteen naar de inhoud

De beste shoppingdag voor een fean fan

  • door

Een fean fan is beter bekend als een fan van de voetbalclub Heerenveen. Dat wordt veel afgekort tot fean fan. Zoekt u daar maar eens op in Google. Maar wat is nu een goede dag om als fan te gaan shoppen naar sportkleding, voetbalschoenen, nieuwe scheenbeschermers of de nieuwste voetbalsokken of een voetbalshirt van uw favoriete speler – waar die dan ook mag voetballen.

U kunt natuurlijk doorlopend profiteren van een leuke actie of aanbieding bij een sportwinkel. Het hele jaar door zijn er leuke acties of aanbiedingen waar u gebruik van kunt maken. Zeker als u goed rekening houdt met bijvoorbeeld de SALE periode. Maar heeft u bijvoorbeeld ook al eens gedacht aan een of ? Deze dag valt in november en is komen overwaaien uit China. In China is deze dag al jaren heel populair. Voorheen was deze dag alleen voor de vrijgezellen bedoeld, maar dat is al lang niet meer. Iedereen gaat op zoek naar korting op deze dag. En daar doen we hier dus met zijn allen aan mee. Het loont dus zeker eens de moeite om deze dag in de gaten te houden en op deze dag nieuwe sportkleding te scoren. Maar sportkleding en sportaccessoires is nog lang niet alles. U kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het op deze dag tegen echt een hele scherpe prijs. Een prijs die zo scherp is die u niet snel ergens anders zult vinden. Zet deze dag dus zeker eens met een dikke stift in uw agenda en profiteer gewoon lekker mee. Een prima dag voor een fean fan, maar uiteraard is iedereen welkom om deel te nemen aan deze dag. U kunt overal shoppen en daar wat leuke korting aan overhouden. Misschien dat er dit jaar ook wel Heerenveen shirts met korting verkrijgbaar zijn ergens? Wie zal het zeggen.

Een ander slim moment om de sportkleding in de gaten te houden is bij de release van de nieuwe modellen. De oude modellen gaan dan vaak voor een net wat aantrekkelijkere prijs de deur uit. Soms zijn de verschillen dusdanig klein dat ook het ‘ oude model’ nog kan voldoen aan je wensen, behalve als je altijd alleen het nieuwste van het nieuwste wilt.

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *