Meteen naar de inhoud

Acupunctuur om te stoppen met roken – is het een makkelijke manier om te stoppen?

  • door

: is een manier dat mensen in de westerse samenleving gebruiken als middel om te proberen om te stoppen met roken.
Mensen die acupunctuur gebruiken als een methode om te stoppen met roken, zijn gemotiveerd om met deze gewoonte te stoppen.
Er zijn zijn genoeg redenen te bedenken om te stoppen met roken.
Er zijn mensen die gezondheidsproblemen hebben gekregen door roken zoals kortademigheid of chronische hoest, anderen willen gewoon de ongunstige gezondheidseffecten vermijden en een gezond leven willen leven.

Er zijn veel ziekteomstandigheden in verband met roken.

Sommige mensen willen gewoon niet de kosten en verslaving aan tabak opgeven. Maar voor het grootste deel moet men beslissen om op zichzelf te stoppen en niet voor iemand anders te roken. Zelf motivering is de sleutel.
Mensen die een keuze maken om acupunctuur te gebruiken , hebben een dwingend verlangen om echt op te houden.
Acupunctuur wordt gezegd dat het een effectief hulpmiddel is dat veel mensen heeft bijgedragen om hun verslaving met tabak te verslaan.

Nicotine is een van de meest voorkomende drugs die bekend is.

Als deze chemische stof is samengesteld met de smaak van tabaksrook en de mondelinge bevrediging van een sigaret, krijg je een gewoonte die erg moeilijk is te breken.
Maar acupunctuurbehandeling heeft tot doel de smaak van tabak in een onaangename ervaring te veranderen, waardoor het stoppen met roken minder moeilijk is.
Acupunctuurbehandeling verligt ook zenuwachtigheid, agitatie en andere tekenen en van mentale nood. Het kalmerende effect van acupunctuur kan ook de blootstelling aan het stoppen met roken minder lastig maken. Acupunctuur concentreert zich op angst, drang, ongeduld en agitatie; Alle manifestaties die mensen meestal klagen over als ze stoppen.

De acupunctuurnaalden zijn heel dun.

Ze worden licht op meerdere punten in de oren en het lichaam ingebracht om te helpen bij het stoppen met roken. Tijdens intervalbehandelingen worden kleine pellets gewoonlijk vastgemaakt aan de acupunctuurpunten op het oor. Wanneer er een sigarettenbeurt is, worden de pellets licht ingedrukt, waardoor de acupunctuurpunten worden geactiveerd om de geest te kalmeren en de drang te verwijderen.
De duur en frequentie van de behandelingen variëren van persoon tot persoon. Meestal zullen acupunctuurbehandelingen van vijf tot dertig minuten duren, waarbij het individu een of twee keer per week wordt behandeld. Nadat de naalden zijn afgevoerd, worden oorknopnaalden / zilver pellets meestal geplaatst om de punten tussen behandelingen op te wekken en de drang naar rook te verminderen. Sommige manifestaties worden verlicht na de eerste sessie, terwijl serieuze of chronische aandoeningen veelal meerdere behandelingen vereisen.

Wat zijn de voordelen van acupunctuur?

De behandeling helpt niet alleen met ontwenning symptomen maar verbetert ook uw algemene gezondheid. Het is duidelijk dat wanneer je ophoudt met roken, je gezondheidstoestand echt als effect zou verbeteren.
Echter, elke persoon reageert anders op deze behandeling. Vandaar dat de effectiviteit ook niet uniform is voor elke patiënt. Sommige mensen hebben minstens 10 sessies nodig om langetermijnvoordelen te behalen. Een milde pijn kan ook na de behandeling in de behandelingspunten worden gevoeld. Er zijn meldingen van infectie en zelfs orgaanbreuk, vooral indien niet correct geleverd.
De nadelen van acupunctuurbehandeling maken hypnose therapie een goedkoper en makkelijker alternatief voor het stoppen met roken. Hypnose is niet invasieve, dus er is geen risico op infectie en orgaanbreuk. Het is ook minder duur omdat het minder sessies vereist in vergelijking met acupunctuur.

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *